Olé Pistolé !

Wij van Chiro Jokido zijn dankbaar dat wij reeds jarenlang in onze wijk een plaats krijgen, waar wij reeds ontelbare momenten van spel en plezier mochten beleven. En daarom vinden wij dat het tijd is om iets terug te doen. Op zondag 26 april 2015 trakteren wij -tezamen met alle andere Chirogroepen uit Gent- onze buurt op een buurtfeest mét gratis ontbijt: Olé Pistolé!

Iedereen zal welkom zijn: van groot tot klein, jong en oud, van de Chiro of (nog) niet, de buren die we elke week goeiedag zwaaien, maar ook de buur die nog nooit van Chiro gehoord heeft,… Bovendien wordt er voor de kleine rakkers voorzien in allerlei randanimatie!

Op deze manier hopen we mensen samen te brengen en fijne ontmoetingen te beleven. Tevens willen wij ons met Olé Pistolé nog meer aan onze buurt tonen, zodat echt alle kinderen in de wijk weten dat ze op zondag in onze Chiro de tijd van hun leven kunnen beleven.

Omdat we echt iederéén willen bereiken, willen we het ontbijt volledig gratis kunnen aanbieden.

Maar we kunnen dit niet alleen en vragen daarom ook jouw financiële duwtje in de rug.

We hebben maar liefst 200 grote broden, 11 kilo koffie, meer dan 1000 eitjes en nog zo veel meer nodig. Om zo’n 2000 mensen van ontbijt te voorzien, hopen we zo’n €4.500 bijeen te krijgen. Sponsor jij ook een paar liter melk, pistolets met kaas of kopjes koffie?

Dinsdag 3 maart lanceren we de website http://www.olépistolé.be. Daarop komt alle info over hoe je ons kan helpen om dit fantastische evenement te realiseren. Sponsoren was nog nooit zo gemakkelijk!

Verspreid deze boodschap ook gerust naar je buren, vrienden en vage kennissen uit de buurt, die misschien ook wel hun steentje willen bijdragen aan dit fantastisch leuke initiatief.

Advertenties